Maalämpö omakotitaloon Kymenlaaksossa, Kotkassa ja Porvoossa

Onko vanha lämmitysjärjestelmäsi tulossa tiensä päähän tai haluatko vaihtaa öljylämmityksen, maakaasulämmityksen tai kaukolämmön edullisempaan ja uusiutuvaan energiaan? Kilpailukykyinen vaihtoehto on lämpöpumppu. Ja lämpöpumppuihin perustuvista lämmitysratkaisuista ympäristöystävällisin ja pitkällä aikavälillä edullisin on maalämpö.

Kymen Lämpöpalvelu Oy on toteuttanut maalämpö- tai ilma-vesilämpöjärjestelmän jo yli tuhanteen kohteeseen Kymenlaakson alueella. Toimialueemme on Kymenlaakso, Kouvola, Kotka, Porvoo, Hamina, Iitti, Pyhtää, Loviisa, Lapinjärvi ja lähialueet.

Maalämpö on ympäristöystävällistä

Niin kauan kuin meillä on aurinkoa, on myös maalämpöä. Auringon lämpö varastoituu maaperään ja vesistöön. Tästä syystä voimme sanoa, että maalämpö kuuluu uusiutuviin energiamuotoihin. Maaperän tai vesistön lämpö kerätään talteen erityisellä putkistolla, jossa virtaa veden ja bioetanolin seos. Tämä lämmönkeruuputkisto porataan tavallisimmin syvälle maaperään, jossa se kohtaa pohjaveden virtauksia ja kerää niistä lämpöä itseensä.

Järjestelmän näkyvä osa on kestävä maalämpöpumppu, joka sijoitetaan kodin tekniseen tilaan. Lämmönkeruuputkistossa virtaava lämmennyt neste lämmittää lämpöpumpussa olevan kylmäaineen, joka kiehuessaan höyrystyy. Lämpöpumpun kompressorin puristama kaasu kuumenee ja kulkeutuu lauhduttimeen, mistä se alkaa lämmittää vettä. Maalämpö omakotitaloon vaatiikin aina toimiakseen vesikiertoisen lämmitysjärjestelmän.

Maalämpö omakotitaloon on edullinen ja kestävä ratkaisu

Energian kallistuessa omakotitalon energiatehokkaat lämmitysratkaisut ovat kullan arvoisia. Uusiutuva maalämpö on yksi energiatehokkaimmista ja ympäristöystävällisimmistä ratkaisuista. Laskuri – voit kokeilla laskurilla, paljonko voit säästää lämpöpumppuinvestoinnilla. Annamme asiakkaallemme aina myös rahan arvoiset vinkit uuden lämmitysjärjestelmän rahoitukseen. Kestävä maalämpöpumppu on investointi, joka maksaa pitkällä aikavälillä itsensä täysin takaisin.

Kymen Lämpöpalvelu on Thermia- ja Nibe-maalämpöpumppujen luotettava jälleenmyyjä. Meidän kauttamme voi tilata myös lämpökaivojen porauksen. Ja luonnollisesti hoidamme kaikki maalämpöön liittyvät suunnittelu-, asennus- ja huoltotyöt rautaisella ammattitaidolla. Jätä lämmitys huoletta meidän käsiimme.

Ota yhteyttä tai tee tarjouspyyntö. Annamme mielellämme neuvoja myös rahoituksen järjestämiseen.

Huoletonta lämmitystä

Toni Liikanen

LVI-Insinööri
Myynti Kouvola, Iitti, Lapinjärvi, Myrskylä, Orimattila, Luumäki, Heinola
040 151 5535
toni.liikanen@kymenlampopalvelu.fi

Juha Kervinen

Myynti Porvoo, Kotka, Hamina, Pyhtää, Loviisa, Virolahti, Miehikkälä
044 983 1535
juha.kervinen@kymenlampopalvelu.fi

Anssi Eloranta

Huolto
0400 882 112
anssi.eloranta@kymenlampopalvelu.fi

Joonas Tiihonen

Asennus
044 986 2784
joonas.tiihonen@kymenlampopalvelu.fi

Jarno Pirnes

Asennus

Kouvolassa

Varasto
Saarenmaantie 3, 45360 Valkeala (varastotilat)

Kotkassa

Citymarketissa Jumalniementie 8, 48600 Kotka

Avoinna
Maanantaisin ja keskiviikkoisin 12-16.30

Porvoossa

Piispankatu 19, 06100 Porvoo

Avoinna
Maanantaisin ja torstaisin 12-16.30