REFERENSSIT

Asennuskohteita

Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet yli 1 000 maalämpökohdetta Kymenlaaksoon.
Taloyhtiöissä toteutamme kaukolämpö, öljy ja maakaasulämmitysmuotojen vaihdot maalämpöön ”avaimet käteen” -periaattella.

Tässä muutamia referenssiesimerkkejämme vuosien varrelta:

Facebookissa

Cover for Kymen Lämpöpalvelu Oy
157
Kymen Lämpöpalvelu Oy

Kymen Lämpöpalvelu Oy

Kymen Lämpöpalvelu Oy on perustettu asiakkaiden palvelemista varten. Olemme lämpöpumppujen suunn

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Tämä taloyhtiökohde Haminassa sai kaivometrejä reilut 1600 metriä ja siirtoputkia kaivoilta Muovitechin Mangelis-jakotukkikaapille myös jonkin verran. Nyt neste virtaa jo kaikissa putkissa metsäisen ja syksyisen maan ja kallion uumenissa 🍃🍁 . Asiakkaamme Kymen Lämpöpalvelu Oy on kohteen pääurakoitsija. ... See MoreSee Less

Kouvolan ja Myllykosken rajalla Jokisillantien varressa vaihdettiin 22 vuotta vanha maalämpöpumppu uuteen Inverteri ohjattuun Niben -laitteistoon. Maalämpölaitteistoja on Kymenlaaksossa asennettu jo 80-luvun puolellakin ja hiljalleen alkaa niiden sekä myös 90-luvun laitteistokanta olemaan uusimisen tarpeessa. Näiden kohteiden projektit ovat helppoja ja nopeita toteuttaa koska lämmönkeruupiiri on jo olemassa. Toki aina on varmistettava, että aikoinaan suunniteltu ja asennettu maapiiriputkisto tai porattu lämpökaivo varmasti riittää uudelle laitteistolle.

Laitteistot ovat heittyneet hurjasti viimeisen 20 vuoden aikana ja asiakas huomasi heti asennuksen jälkeen kuinka uusi laitteisto on erittäin hiljainen edeltäjäänsä nähden. Lisäksi käyttökustannukissa odotetaan tapahtuvan muutoksia asiakkaan kannalta parempaan suuntaan, sillä onhan maalämpöpumppujen hyötysuhteet parantuneet jopa ihan viimeisten lähivuosien aikana inverteritekniikan myötä.
... See MoreSee Less

Kouvolan ja Myllykosken rajalla Jokisillantien varressa vaihdettiin 22 vuotta vanha maalämpöpumppu uuteen Inverteri  ohjattuun Niben -laitteistoon. Maalämpölaitteistoja on Kymenlaaksossa asennettu jo 80-luvun puolellakin ja hiljalleen alkaa niiden sekä myös 90-luvun laitteistokanta olemaan uusimisen tarpeessa. Näiden kohteiden projektit ovat helppoja ja nopeita toteuttaa koska lämmönkeruupiiri on jo olemassa. Toki aina on varmistettava, että aikoinaan suunniteltu ja asennettu maapiiriputkisto tai porattu lämpökaivo varmasti riittää uudelle laitteistolle. 

Laitteistot ovat heittyneet hurjasti viimeisen 20 vuoden aikana ja asiakas huomasi heti asennuksen jälkeen kuinka uusi laitteisto on erittäin hiljainen edeltäjäänsä nähden. Lisäksi käyttökustannukissa odotetaan tapahtuvan muutoksia asiakkaan kannalta parempaan suuntaan, sillä onhan maalämpöpumppujen hyötysuhteet parantuneet jopa ihan viimeisten lähivuosien aikana inverteritekniikan myötä.Image attachment

Comment on Facebook

Lukeeko tuolla, että "heikentyneet"?

Kausalassa Iitintiellä vaihdettiin myöskin öljylämmitys uuteen Niben inverteri maalämpöjärjestelmään. Tilaa pannuhuoneessa oli juuri riittävästi uusille laitteistoille kuten kuvasta näkyy. Samalla uusittiin myös lämmityksen- ja käyttöveden lvi-varusteet kuten hyviin asennustapoihin kuulukin. Tässä kohteessa saavutetaan vuosittain yli 70% säästöt lämmityskustannuksissa, joka rahaksi muutettuna on tässä tapauksessa yli 2000 euroa! ... See MoreSee Less

Kausalassa Iitintiellä vaihdettiin myöskin öljylämmitys uuteen Niben inverteri maalämpöjärjestelmään. Tilaa pannuhuoneessa oli juuri riittävästi uusille laitteistoille kuten kuvasta näkyy. Samalla uusittiin myös lämmityksen- ja käyttöveden lvi-varusteet kuten hyviin asennustapoihin kuulukin. Tässä kohteessa saavutetaan vuosittain yli 70% säästöt lämmityskustannuksissa, joka rahaksi muutettuna on tässä tapauksessa yli 2000 euroa!Image attachment

Korialla Pärnäojantieltä öljylämmitys vaihdettiin Niben Inverteri maalämpöpumppuun. Pihalle porattiin 200 metriä syvä lämpökaivo, josta energiaa varmasti riittää talven kylmimmillekin ajanjaksoille. Tämänkin kohteen työt tehtiin Kymen Lämpöpalvelun toimesta "avaimet käteen" -periaattella asiakkaalle. ... See MoreSee Less

Korialla Pärnäojantieltä öljylämmitys vaihdettiin Niben Inverteri maalämpöpumppuun. Pihalle porattiin 200 metriä syvä lämpökaivo, josta energiaa varmasti riittää talven kylmimmillekin ajanjaksoille. Tämänkin kohteen työt tehtiin Kymen Lämpöpalvelun toimesta avaimet käteen -periaattella asiakkaalle.

Kesän aikana asennettiin Niben Inverteri maalämpöpumppu pellettilämmityksen tilalle Lapinjärvellä Myrkyläntielle. Monesti öljy- tai kaasulämmityksen kallis energianhinta on syynä lämmitysjärjestelmän muutokselle, mutta tässä ei.

Pellettilämmittäminen on monesti kohtuullisen edullista, mutta usein kuulemme toimintavarmuuteen liittyvistä ongelmista kuten tässäkin tapauksessa. Uudelle Niben maalämpöpumpulla tomintavarmuus paranee huomattavasti ja lisäksi laitteiston toimintaa voi seurata etänä missäpäin maapalloa hyvänsä.
... See MoreSee Less

Kesän aikana asennettiin Niben Inverteri maalämpöpumppu pellettilämmityksen tilalle Lapinjärvellä Myrkyläntielle. Monesti öljy- tai kaasulämmityksen kallis energianhinta on syynä lämmitysjärjestelmän muutokselle, mutta tässä ei. 

Pellettilämmittäminen on monesti kohtuullisen edullista, mutta usein kuulemme toimintavarmuuteen liittyvistä ongelmista kuten tässäkin tapauksessa. Uudelle Niben maalämpöpumpulla tomintavarmuus paranee huomattavasti ja lisäksi laitteiston toimintaa voi seurata etänä missäpäin maapalloa hyvänsä.
Näytä lisää

Jo yli 200 asennusta

Huoletonta lämmitystä

Toni Liikanen

LVI-Insinööri
Myynti Pohjois-Kymenlaakso
040 151 5535
toni.liikanen@kymenlampopalvelu.fi

Juha Kervinen

Myynti Etelä-Kymenlaakso
044 983 1535
juha.kervinen@kymenlampopalvelu.fi

Anssi Eloranta

Huolto
0400 882 112
anssi.eloranta@kymenlampopalvelu.fi

Joonas Tiihonen

Asennus
044 986 2784
joonas.tiihonen@kymenlampopalvelu.fi

Jarno Pirnes

Asennus
041 3136 945
jarno.pirnes@kymenlampopalvelu.fi

Kouvola

Varasto
Saarenmaantie 3, 45360 Valkeala

Kotkan Citymarket

Myymälä ja varasto

Avoinna
Sopimuksen mukaan
Jumalniementie 8, 48600 Kotka